måndag 3 november 2008

Till er som hittar hit


Ett litet inlägg här, vilket inte sker så ofta. Min AB-blogg är mer livaktig.


Jag fick behålla mitt diakonat, men min tjänst var och är förlorad. Jag har till sist fått ett projekt att syselsätta mig med.


Det är otäck historia det som varit. Men märkligt nog går det ändå ganska bra för mig nu.

6 kommentarer:

Werner sa...

Det verkar som du på ett mirakulöst sätt kommit tillbaka, inte bara hit till ditt fritidshus utan också till dig själv. Kanske kan du till och med känna dig starkare eftersom du tagit dig igenom en sådan kris. Hoppas det. Vad tycker du har lärt dig? Har du orkat reflektera över det?

Skall jag tolka bilden så att du inte längre är ute på det stormiga havet utan tuffar på lite lugnt inomskärs? Tuffa lungt i så fall.

kyrksyster sa...

Just nu vet jag inte vad jag lärt mig. Allt är inte överståndet än.

Vi får se...

Husbilen Credo sa...

Tack för titten och kommentaren på min fotoblogg.
Ha de gott!

Johan A. Stenberg sa...

Glad att du fick behålla ditt diakonat! :-) Vi står med dig även i fortsättningen!

MalinKa sa...

Tack för din kommentar på min sida. Har läst lite på din sida och det verkar som om du haft det ganska tufft. Tyvärr är ju inte ens kyrkans värld alltid bättre än en vanlig, dålig arbetsplats....trots att man tycker att man borde kunna förvänta sig det. Efter många år av sökande och avståndstagande från kyrkan har jag äntligen funnit en församling där jag känner att jag sakta men säkert kan sjunka in i den tro som jag alltid haft, men som jag vägrat acceptera.

Marie sa...

Om du bara visste hur manga som har bett för dig! :)